ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Θεσσαλονίκη 13-2-2015

A N A K O I N Ω Σ Η

Τα μαθήματα του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Τμήμα Μαθηματικών για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014 – 2015 θα αρχίσουν την Δευτέρα 16-2-2015 σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα διδασκαλίας.

Σε κάθε ώρα διδασκαλίας σημειώνεται πάνω δεξιά η αντίστοιχη αίθουσα. Οι αίθουσες Δ11 (υπόγειο), Δ21 (ισόγειο), Δ31 (1ος όροφος) βρίσκονται στη δυτική πτέρυγα του κτηρίου της Σχολής Θετικών Επιστημών, ενώ το αμφιθέατρο «Ν. Εμπειρίκος» (Αμφ.) βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου. Οι αίθουσες Μ0, Μ1, Μ2 (Αιθ Γ.Σ.) και Μ3 (Αιθ. Δ.Σ.) βρίσκονται στο 3ο όροφο του ίδιου κτηρίου, ενώ η αίθουσα Α και τα Εργαστήρια Η/Υ στον 1ο όροφο του κτηρίου του Τμήματος Βιολογίας.

Τα υποχρεωτικά μαθήματα του προγράμματος σπουδών θα διδαχθούν σε ένα ή σε δυο τμήματα διδασκαλίας ( Α, Β ) , στα οποία χωρίζονται οι φοιτητές με βάση το επώνυμό τους ως εξής:

Α: Α – Μ και Β: N – Ω

Τα εργαστήρια της Στατιστικής θα γίνουν σε έξι τμήματα (4Α1, 4Α2, 4Α3, 4Β1, 4Β2, 4Β3) και η έναρξη της λειτουργίας τους θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Προβλέπεται, επίσης, να αρχίσουν σύντομα επαναληπτικά τμήματα ( 2Ε, 4Ε) στα παρακάτω μαθήματα:

Αναλυτική Γεωμετρία ΙΙ, Γραμμική Άλγεβρα, Εισαγωγή στην Άλγεβρα, Λογισμός Ι, Πιθανότητες Ι.

Το σχετικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς. Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα αυτά δεν είναι υποχρεωμένοι να τα δηλώσουν, αν τα είχαν ήδη δηλώσει κατά το χειμερινό εξάμηνο.

Τα μαθήματα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Τμήμα Μαθηματικών για το δεύτερο διδακτικό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014 – 2015 θα αρχίσουν επίσης την Δευτέρα 16-2-2015 σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα διδασκαλίας.

Συνημμένα:  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014-2015 ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ.pdf

  • Share/Save