vet ka1 ekdilwsh

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
         Hμερίδας για την διαχείριση των Εγκεκριμένων Σχεδίων
VET/KA1 ERASMUS+ 2014
 

Η Εθνική Μονάδα ΙΚΥ στo πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+  ανακοινώνει την πραγματοποίηση ενημερωτικής ημερίδας για την οικονομική και τεχνική διαχείριση της υλοποίησης των σχεδίων Κινητικότητας της δράσης KA1 ERASMUS+ για το 2014, την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.30 π.μ. στο ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos Hotel (Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα).

Για λόγους ορθής, αποτελεσματικής και σύννομης διαχείρισης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των σχεδίων κινητικότητας και ολοκληρωμένης κατανόησης των εθνικών και κοινοτικών κανόνων του προγράμματος, η παρουσία των ανωτέρω φορέων κρίνεται επιβεβλημένη.

Επισημαίνεται ότι από κάθε φορέα μπορούν να συμμετάσχουν περισσότερα του ενός στελέχη.  Για τους φορείς που εδρεύουν εκτός Αττικής, η ΕΜ-ΙΚΥ θα καλύψει οικονομικά τη μετακίνηση ενός (1) ατόμου. Σε περίπτωση που θέλουν να συμμετάσχουν περισσότερα του ενός άτομα, ο φορέας έχει την δυνατότητα να καλύψει τα έξοδα για το δεύτερο άτομο από τον προϋπολογισμό του προγράμματος και ειδικότερα από την κατηγορία organizational costs.

Πρόγραμμα σεμιναρίου