ΥΠΑΙΘ 2

22-04-21 Η Ζέττα Μακρή στην εκδήλωση «"Παράθυρο" στον Κόσμο για τα Λύκεια της Κρήτης»

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη και την Πέμπτη 22 Απριλίου απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση «"Παράθυρο" στον Κόσμο για τα Λύκεια της Κρήτης».

Μια διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα The Tipping Point, που παρακολούθησαν μαθήτριες και μαθητές Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Εκπαιδευτικοί της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης και του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης.

Η κ. Μακρή μίλησε με ενθουσιασμό στα παιδιά που συμμετείχαν «Ο τίτλος του προγράμματος πολύ εύστοχος! Ένα παράθυρο στον Κόσμο, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Ένα παράθυρο ανοικτό στο διεθνή ορίζοντα, στην δική σας προοπτική.

Μια ευκαιρία να εξερευνήσετε τις εναλλακτικές σας, να γνωρίσετε νέες προτάσεις, να εμπιστευτείτε νέες ιδέες, να οραματιστείτε το μέλλον σας.

Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά μέσα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες στην αγορά εργασίας και των πολλαπλών επαγγελματικών επιλογών, να αποκτάτε εφόδια και προσανατολισμό με εμπειρικό τρόπο.

Είναι, πραγματικά, ένα μοναδικό προνόμιο η συνομιλία και η διάδραση με μέντορες από το Harvard, το MIT και τη Google, η αφήγηση της προσωπικής τους εμπειρίας από τους ίδιους, μέσα από την οποία μπορείτε να αντλήσετε «τροφή για σκέψη».

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους για τη συμμετοχή σας! Είμαι σίγουρη, ότι τα οφέλη αυτού του προγράμματος έχουν, ήδη, αποτυπωθεί και η επιρροή τους θα σας φανεί εξαιρετικά υποστηρικτική και χρήσιμη στην πορεία προς την επιλογή του δικού σας επόμενου βήματος.

Τολμήστε να ανοίξετε αυτό το παράθυρο κάπου στην Κρήτη και, μέσα από αυτό, να δείτε τον κόσμο, που σας περιμένει να τον κατακτήσετε!»                                                                            

 

Ετικέτες