14/12/2018 - Ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα Erasmus+ στη Λάρισα

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, πρόκειται να διοργανώσει Ημερίδα ενημέρωσης και πληροφόρησης για τη νέα πρόσκληση υποβολής αιτήσεων 2019 για τους τομείς της σχολικής εκπαίδευσης, επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και εκπαίδευσης ενηλίκων. Η Ημερίδα, θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο LARISSA IMPERIAL την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018.

Η ημερίδα απευθύνεται σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, Επαγγελματικά Λύκεια και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, φορείς εκπαίδευσης ενηλίκων καθώς και σχολεία δεύτερης ευκαιρίας. Κύριος στόχος της ημερίδας είναι η παροχή πληροφόρησης προς τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τις δυνατότητες επιμόρφωσης και κατάρτισης στο εξωτερικό, τις δυνατότητες δικτύωσης καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία που ενδεχομένως αποδειχθεί χρήσιμη για την νέα υποβολή αιτήσεων για το έτος 2019.

Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση αναφορικά με το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Οι εγγραφές έχουν κλείσει, Ευχαριστούμε!