Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» (ΙΤΥΕ), προτίθεται ως τις 6/12/2017 να αναθέσει σε ανάδοχο υπηρεσίες προώθησης για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Innovations Platform and Tools for increasing the innovation capacity of SMEs in the Balkan – INNOPLATFORM», ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  (INTERREG V-B) BALKAN - MEDITERRANEAN 2014-2020 που συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων υπηρεσιών καθώς και οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής περιλαμβάνονται στο επισυναπτόμενο κείμενο.  Ο συνολικός προϋπολογισμός των υπηρεσιών ανέρχεται σε 7.570,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και το κριτήριο ανάθεσης είναι η χαμηλότερη τιμή. 

Καλούνται νομικά ή φυσικά πρόσωπα που έχουν εμπειρία από τουλάχιστον τρία (3) σχετικά έργα να υποβάλλουν εγγράφως τις προσφορές τους έως την 06/12/2017 στη Δνση Τηλεματικής και Εφαρμογών Περιφερειακής Ανάπτυξης ΙΤΥΕ, κτήριο 'Δ. Μαρίτσας' Πανεπιστημιούπολη Πατρών – Ρίο.  Θα γίνουν δεκτές προσφορές μόνο για το σύνολο των ζητούμενων υπηρεσιών και όχι για τμήματα αυτών. 

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Aνδρέας Κοσκέρης, τηλ.  2610960429, [email protected]

 



Σχετικά συννημένα:


P981_Innoplatform_Promotion.pdf