29/7/2014-Hμερίδα για την διαχείριση των Εγκεκριμένων Σχεδίων  VET/KA1 ERASMUS+ 2014

vet ka1 ekdilwsh

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
         Hμερίδας για την διαχείριση των Εγκεκριμένων Σχεδίων
VET/KA1 ERASMUS+ 2014
 

Η Εθνική Μονάδα ΙΚΥ στo πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+  ανακοινώνει την πραγματοποίηση ενημερωτικής ημερίδας για την οικονομική και τεχνική διαχείριση της υλοποίησης των σχεδίων Κινητικότητας της δράσης KA1 ERASMUS+ για το 2014, την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.30 π.μ. στο ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos Hotel (Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα).

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι/φορείς των εγκεκριμένων σχεδίων του 2014, να αποστείλουν το δελτίο συμμετοχής που ακολουθεί έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Για λόγους ορθής, αποτελεσματικής και σύννομης διαχείρισης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των σχεδίων κινητικότητας και ολοκληρωμένης κατανόησης των εθνικών και κοινοτικών κανόνων του προγράμματος, η παρουσία των ανωτέρω φορέων κρίνεται επιβεβλημένη.

Επισημαίνεται ότι από κάθε φορέα μπορούν να συμμετάσχουν περισσότερα του ενός στελέχη.  Για τους φορείς που εδρεύουν εκτός Αττικής, η ΕΜ-ΙΚΥ θα καλύψει οικονομικά τη μετακίνηση ενός (1) ατόμου. Σε περίπτωση που θέλουν να συμμετάσχουν περισσότερα του ενός άτομα, ο φορέας έχει την δυνατότητα να καλύψει τα έξοδα για το δεύτερο άτομο από τον προϋπολογισμό του προγράμματος και ειδικότερα από την κατηγορία organizational costs.

Πρόγραμμα σεμιναρίου