ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΔΥΟ (2) ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

 

Στα πλαίσια υλοποίησης των Πράξεων:

  1.     I.        «Ανάπτυξη και Λειτουργία Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης των φαινομένων Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού –ΑΠ1», στον Άξονα Προτεραιότητας "01 - Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης"
  2.   II.        «Ανάπτυξη και Λειτουργία Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης των φαινομένων Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού –ΑΠ2», στον Άξονα Προτεραιότητας "02 - Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου"
  3. «Ανάπτυξη και Λειτουργία Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης των φαινομένων Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού –ΑΠ3», στον Άξονα Προτεραιότητας "03 - 03 - Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης στις 2 Περιφέρειες Σταδιακής Εισόδου"

οι οποίες έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και ειδικότερα στο Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με κωδ. Πράξης ΟΠΣ 448089 (απόφαση ένταξης 15031/15.07.2013, ως ισχύει), 448091 (απόφαση ένταξης 15032/15.07.2013, ως ισχύει) και 448093 (απόφαση ένταξης 15033, 15.07.2013, ως ισχύει) αντίστοιχα, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο. Στο εξής και για λόγους ενιαίας αναφοράς, θα χρησιμοποιείται και για τις τρεις πράξεις ο συνοπτικός τίτλος:

 

«Ανάπτυξη και Λειτουργία Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης των φαινομένων Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού»

 

Και συγκεκριμένα, για την υλοποίηση του:

 

Υποέργου 2 - «Ανάπτυξη συστήματος εξ’ αποστάσεως επιμόρφωσης και ενημερωτικής πύλης – Υλοποίηση της επιμόρφωσης», στους Άξονες Προτεραιότητας 1 και 2

 

το ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

 προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου το έργο:

  1. Συμμετοχή στις δράσεις του Πακέτου Εργασίας 5 και συγκεκριμένα:
  • Ενημέρωση των επιμορφούμενων ΕΣΥΔΠ, ΠΟΔΠ και ΟΔΠ σχετικά με τις διαδικασίες και τα στάδια επιμόρφωσης
  • Διασφάλιση της συνεργασίας των επιμορφωτών με τους επιμορφούμενους
  • Επιστημονική υποστήριξη στην προετοιμασία και υλοποίηση της τηλεκατάρτισης

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aitisi.cti.gr



Σχετικά συννημένα:


ADAP978.pdf